COVID-19 Informácie

Informácie ohľadne očkovania

Važení a milí klienti,

chcel by som sa s Vami podeliť o aktualizované informácie týkajúce sa liečby Covid-19, Tradičnou čínskou medicínou.

Zvládanie akútneho priebehu:

Klinicky to môžeme rozdeliť na menej závažné (bez prejavov pneumonie) a závažnejších stavov (s postihnutím a zápalom pľúc).

Je dôležité v celej liečbe rýchlo posúdiť v akej fáze sa nákaza nachádza (podľa príznakov) a podľa toho nastaviť liečbu.

Množstvo ľudí a ich organizmus si poradí už v prvotnom štádiu, kedy sa príznaky ako klasická viróza podobá bežnej nádche s prejavmi kýchania, občasného kašľania, môže byť zvýšená teplota, ale aj odpor k chladu, tiež pocity únavy, bolesť hlavy, s bolesťami svalov, nechutenstvo, hnačky. Obyčajne to sprevádza strata čuchu a chuti.

Týmto rozvinutým štádiom sa to môže po niekoľkých dňoch ukončiť, ale taktiež rozvinúť do ďalšieho závažnejšieho štádia. V tomto druhom závažnejšom štádiu nastupuje vysoká horúčka so suchým, ale dráždivým kašľom a zápalom pľúc. V tomto štádiu už patológia prenikla do hĺbky a postihuje pľúca. Kašeľ býva produktívnejší s vykašliavaním žltých, hustých hlienov.

Tretie, pokročilejšie štádium (často s fatálnymi následkami) s prejavmi a prítomnosťou vysokej horúčky cez deň a v noci, silným kašľom, dušnosťou, pocitom vysušenia tekutín a veľkým smädom. Nastupujú poruchy vedomia a je nutné nastúpiť na prístrojovú ventiláciu.

Očkovanie:

Blíži sa obdobie plošného očkovania obyvateľstva a s tým spojená bezpečnosť očkovania a podpora Tradičnej čínskej medicíny pri vakcinácií s možnými neželanými následkami. Očkovacia látka prechádza obrannými vrstvami organizmu až k tej najhlbšej, preto tie logické obavy. Voláme tento stav prekrytie, čiže eliminácia nežiadúcich príznakov očkovacou látkou. Prekrytie vakcinácie bylinnou receptúrou je dôležité z hľadiska ochrany práve tých najhlbších vrstiev kam je ona aplikovaná. Tým sa môžeme vyhnúť neželaným príznakom ako sú zväčšené uzliny, únava, bolesti hlavy, kĺbov a svalov, opuchy, zimnica strieda horúčku a iné časom pridružené prejavy či ochorenia.

Záverom by som rád povedal, že sa jedná o akútnu liečbu, podľa daných momentálnych príznakov Covid-19, jednotlivcov. Preto nie je možné užívať bylinné zmesi preventívne, sú nastavené na dané akútne stavy podľa progresu ochorenia. 

Zároveň, včasný nástup liečby a následnej rekonvalescencie môže výrazne ovplyvniť stav pacienta.

Prajem vám do nového roka veľa zdravia a aby sme sa vrátili do normálneho života čím skôr.😉

AUTHOR

Regeneračné centrum EFEKT

All stories by: Regeneračné centrum EFEKT

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *