Očkovanie

shutterstock_31542961_opt

Tradičná čínska medicína vie taktiež pomôcť a chrániť organizmus pri očkovaní pred možnými následkami vážnych ochorení spôsobenými práve očkovacou látkou.

Možné nepriaznivé následky očkovania:

  1. Autizmus – Aspergerov syndróm – Repetitívný pohyb
  2. „Grand mal” – záchvaty, detská epilepsia
  3. Encefalitída
  4. Priušnice, zápal stredoušia
  5. Hypertyreóza, Diabetes I.
  6. Roztrúsená skleróza
  7. Strata reči (dieťa prestane rozprávať)
  8. …rôzne iné prejavy, ktoré sme pred očkovaním nezaznamenali a po očkovaní sa začali prejavovať.

Prečo to je tak

Nie každý organizmus je schopný prijať očkovaciu látku. Ak napr. malé dieťa, ale aj dospelý človek, má zníženú imunitu alebo má skrytý patogén, alebo je konštitučne prehriaty (ekzémy, akné, podráždenosť, častý plač), jeho vnútorná ochranná imunita je oslabená a podľa TČM nieje tento organizmus pripravený na očkovanie. Preto musíme telo chrániť (jeho najhlbšie vrstvy) pred možnými následkami očkovacou látkou, ktorá je vždy zasadená práve do týchto hlbokých vrstiev.

Niekedy pri skrytom patogéne nie sme schopní ho posúdiť a vedieť o ňom, a problém je na svete. Ponúkame Vám možnosť ochrániť Váš organizmus bylinnou receptúrou pred očkovaním a tým pre Vás zabezpečiť očkovanie bez následkov. V praxi je to tak, že ak máte termín očkovania, tak 2 dni pred, v deň očkovania a 3 dni po očkovaní užijete bylinky, ktoré ochránia Vašu najhlbšiu vrstvu ochrany kam bolo očkovanie zavedené. Je to veľmi dôležité hlavne kvôli nežiadúcim prejavom a možným komplikáciam po očkovaní. V prípade Vašich nejasností ohľadom akútnych infekčných ochorení a možností bezpečného očkovania nás neváhajte kontaktovať. Radi odpovieme na Vaše otázky a dotazy.

 

Autor: Ľuboš Hancin, Tradičná čínska medicína / www.efektcentrum.sk

AUTHOR

Regeneračné centrum EFEKT

All stories by: Regeneračné centrum EFEKT

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *